Hergom pelletkachels

De Hergom pelletkachel brengt u het comfort en het gemak van een technologisch geavanceerde kachel.  De efficiënte verbranding van de pellts, het aantrekkelijke design, de gietzijzeren structuur en het aangename vlammenspel worden gecombineerd in een Hergom pelletkachel.

Het Traditionele plezier van een houtvuur aangepast aan de hoge comforteisen, voorziet in de energie van de toekomst.

Onze verkoopsargumenten

Grote vlam

Dankzij het innovatie design en het grote zicht op de vuurhaard kunt U maximaal genieten van het mooie vlammenspel.  De gietijzeren vuurhaard accentueert de vlammen en verhoogt het rendement.  De door Hergom ontwikkelde ruitspoeling zorgt dankzij de optimale luchtcirculatie voor een optimale doorkijk.  Zo geniet U steeds van een zuivere en klare blik op het vuur.

Hoog kwalitatief

Steen, gietijzer en de optionele afwerking in emaille, gecombineerd met de beste onderdelen, zorgen voor een nieuw en aantrekkelijk middelpunt dewelke uw woning aangenaam verwarmt.

Pelletvoorraad

De voorraad kan tot 23 kg. pellets bevatten en laat 24h branden toe op het laagste vermogen.

Hoog rendement en zuivere verbranding

Met een rendement van 93% zorgt de Hergom pelletkachel voor een minimum aan verbruik en een maximum aan warmte.

Maximaal comfort

U kan de hergom pelletkachel aanpassen aan uw levensstijl.  U kan gebruik maken van een manuele bediening, een automatische bediening en een programmeerbare modus.  De zelf programmeerbare modus maximaliseert uw comfort en energiebesparing.

Eenvoudige reiniging

Het automatische reinigingssysteem vermindert het onderhoudswerk en draagt erbij toe dat uw Hergom pelletkachel steeds met een hoog rendement verwarmt.  De kachel is gemakkelijk te onderhouden en de aslade is eenvoudig te ledigen.