Een vraag? Contacteer ons, da’s een top idee

Onze toonzaal is steeds vrijblijvend en zonder afspraak open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Maandag zijn we makkelijk bereikbaar op afspraak.

In onze showroom staan steeds een 35 tal pelletkachels van de nieuwste generatie opgesteld waarvan verschillende in werking. (grootste keuze uit Limburg)

We zijn sinds 2007 enkel gespecialiseerd in het verwarmen op houtpellets, het plaatsen van inox rookkanalen en alles wat hiermee verband houdt.

We verzorgen alle onderhouden en mogelijke reparaties van pelletkachels welke in ons gamma zitten. Dit ook voor niet vaste klanten.

We werken enkel met eigen opgeleid personeel en geven niets uit aan onderaannemers. We verzorgen de gehele installatie van A tot Z.

Een eerste contact en kennismaking met het product

We vragen onze klanten altijd om in de eerste fase naar onze toonzaal te komen. Hier is er een uitgebreid gamma van onze huismerken aanwezig en kan de klant zich een oordeel vellen over de mogelijkheden. Welk merk “pelletkachel” hem het meeste aanspreekt of welke kachels in aanmerking komen in het vooropgestelde budget. Tevens staan in onze toonzaal steeds een aantal producten waarop een promotie of andere seizoensactie mogelijk is.

Indien mogelijk vragen we de klant altijd een aantal foto’s (technische plannen) van de huidige situatie mee te brengen. Graag van de binnenkant indien er zich een rookkanaal in de woning bevindt. Indien de kachel tegen een buitengevel komt te staan is het ook makkelijk als men enkele foto’s van de buitengevel meebrengt. Dit is met de nieuwste vorm van smartphones en tablets zeer makkelijk. Hierdoor krijgen we direct een zicht op de situatie wat voor ons en de klant zeer handig is voor een correcte offerte.

In een 2 de fase komen we steeds vrijblijvend (zonder enige kost of verplichting) aan huis langs om alles in detail op te meten. Hierna wordt dan ook een uitgebreide prijsopgave met detailopgave van de gebruikte aansluitmaterialen gemaakt.

Wenst u verdere info? Neem dan gerust even contact met ons op.