Hergom Belgie

De Hergom pelletkachel brengt u het comfort en gemak van een technologisch geavanceerde kachel.  De efficiënte verbranding van de pellets, het aantrekkelijk design, de gietijzeren structuur en het aangename vlammenspel worden gecombineerd in een Hergom kachel.

 

Het traditionele plezier van een houtvuur aangepast aan de hoge comforteisen, voorziet in de energie van de toekomst.

ONZE VERKOOPSARGUMENTEN.

 1. GROTE VLAM.

 Dankzij het innovatief design en het grote zicht op de vuurhaard kunt u maximaal genieten van het mooie vlammenspel.  De gietijzeren vuurhaard accentueert de vlammen en verhoogt het rendement.  De door Hergom ontwikkelde ruitspoeling zorgt dankzij de optimale luchtcirculatie voor een optimale doorkijk.  Zo geniet U steeds van een zuivere en klare blik op het vuur. 

2. HOOG KWALITATIEF.

Steen, gietijzer en de optionele afwerking in emaille, gecombineerd met de beste onderdelen, zorgen voor een nieuw en aantrekkelijk middelpunt dat uw woning aangenaam verwarmt.

3. PELLETVOORRAAD.

De voorraad kan tot 23 kg bevatten en laat toe 24 uur te verwarmen op het laagste vermogen.

4. HOOG RENDEMENT EN ZUIVERE VERBRANDING.

Met een rendement van 93% zorgt de Hergom pelletkachel voor een minimum aan verbruik en een maximum aan warmte.

5. MAXIMAAL COMFORT.

U kan de Hergom pelletkachel aanpassen aan uw levensstijl.  U kan gebruik maken van een manuele bediening, een automatische bediening of een programmeerbare modus.  De zelf programmeerbare modus maximaliseert uw comfort en energiebesparing. 

6. EENVOUDIGE REINIGING.

Het automatische reinigingssysteem vermindert het onderhoudswerk en draagt ertoe bij dat uw Hergom pelletkachel steeds met hoog rendement verwarmt.  De kachel is gemakkelijk te onderhouden en de aslade is eenvoudig te ledigen. 

Pelletkachels in de kijker

MCZ NIMA

MCZ NIMA

 

RIKA TOPO

RIKA TOPO

 

MCZ CLUB

MCZ CLUB

Biobrandstof van de toekomst?

Tot 40% goedkoper tov gas of mazout!

Wilt u een vrijblijvende afspraak?

Webdesign & Hosting by Data-Art