Austroflamm pelletkachels

De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design houtkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies in alle mogelijke prijsklassen. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt! Wat deze kachels extra bijzonder maakt is de Xtra technologie: binnenin de kachel zitten accumulatiestenen die ervoor zorgen dat de kachel na het stoken nog gemiddeld 8 uur stralingswarmte geeft!

3x langer warm….. bij U in de huiskamer!!!

Verkiest u een kachel die 3 x langer warmte afgeeft zonder hout bij te vullen ? Met het Heat Memory System kunnen we deze wens in vervulling laten gaan ! HMS is een gepatenteerd warmteopslagsysteem, voordelig en rendabel. Door middel van speciaal ontworpen en gegoten stenen op basis van keramiek slaagt het systeem erin de warmte op te slaan, vast te houden en langzaam terug af te geven.

Waarom HMS ?

HMS stenen bestaan uit een keramisch gebonden massa met een soortelijk gewicht van 3,8 en een hittebestendigheid van 1.100° C. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor een betere verbranding met een warmte afgifte die maar liefst drie keer zo lang duurt. U moet minder stoken en de CO-uitstoot ligt een stuk lager. HMS : beter voor uw portefeuille én voor het milieu !